Bowling

Hei! Må bare nevne at det er sikkert den varmeste dagen jeg har opplevd! Jeg så på termometeret og inne var det 30 grader! Holder på å dø, av varme, drikker sikkert vært minutt!

Så nå holder jeg på å gjøre meg klar til å bowle med noen... kule folk. Skal i bursdag til den søte venninnen min :)  

Har ikke så god tid nå, så jeg får heller vise antrekket når jeg kommer tilbake :)

Her er webcamera bilder(dårlig tid):

 

Ser jeg annerldes ut, med krøller?

Albertine

16.06.2012 kl.17:08

sv; Headeren skal være omtrent 1000px bredde og 500px høyde. Men du kan selvfølgelig endre høyden selv i stilsettet hvis du vil! :)

Men jeg må be deg sette tilbake teksen i sidemenyen som sier at designet er laget av meg - jeg har brukt utrolig mange timer på å lage designet og finner det respektløst at du tar ære for å ha laget det selv. Jeg ser du har gjort noen endringer i designet, men grunnkodene er fortsatt fra mitt gratisdesign. Du kan eventuelt skrive at grunnkodene er tatt fra mitt design, men at du selv har gjort noen endringer. Jeg setter pris på at du ordner det så fort som mulig, takk.

Lene

18.06.2012 kl.21:50

Det var et uhell, skal fikse på det :)

Skriv en ny kommentarMitt navn er Lene, og jeg er 12 år. På fritida liker jeg å turne, synge, fotografere, blogge osv. På bloggen min blogger jeg blant annet om hva jeg gjør på om hverdagen, av og til litt om outfits og andre blogger jeg leser. Det meste som faller meg inn, for å si det sånn. Elsker å få kommentarer, forresten! ;)hits